Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Midden-West Noord-Holland, Flevoland, Utrecht

Bevolkingsonderzoek borstkanker start in Eemnes

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op donderdag 31 januari 2019

Bevolkingsonderzoek Midden-West start op 21 februari met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker voor vrouwen uit Eemnes. Vrouwen woonachtig in de postcodegebied 3755 ontvangen ongeveer 3 weken van tevoren een uitnodiging.

Het onderzoek wordt uitgevoerd in onderzoekscentrum op het parkeerterrein bij Sporthal De Hilt, Hasselaarlaan 1C, 3755 AV Eemnes. Meer informatie over de locatie vindt u in het Google Maps overzicht. Dit overzicht wordt bij de start van de onderzoeksronde aangepast.

Alle vrouwen van 50 t/m 75 jaar ontvangen eens per 2 jaar een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Zij ontvangen op volgorde van postcode een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

Voor meer informatie over het bevolkingsonderzoek borstkanker of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar via 088 266 90 00. Klik hier voor het online maken, verzetten of afzeggen van een afspraak.

Archief

Laatste 3 artikelen
Bevolkingsonderzoek borstkanker start in Julianadorp

Locatie onderzoekscentrum: parkeerterrein LangevlietLees meerLees meer

Bevolkingsonderzoek borstkanker start in Houten

Locatie onderzoekscentrum: Hoog Catharijne, GodebaldkwartierLees meerLees meer

Bevolkingsonderzoek borstkanker start in Emmeloord

Locatie onderzoekscentrum: Westkant van Kerk, Cornelis Dirkszplein 10, 8301 AN EmmeloordLees meerLees meer

Toon alle berichten