Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Midden-West Noord-Holland, Flevoland, Utrecht

Bevolkingsonderzoek borstkanker start in Kortenhoef

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op maandag 8 januari 2018

Bevolkingsonderzoek Midden-West start op 24 januari met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker voor vrouwen uit Kortenhoef. Vrouwen woonachtig in de postcodegebieden 1241, 1243, 1244 ontvangen ongeveer 3 weken van tevoren een uitnodiging.

Het onderzoek wordt uitgevoerd in een mobiel onderzoekscentrum naast basisschool O.B.S.Curtevenne, Parklaan 3, 1241 BG Kortenhoef. Meer informatie over de locatie vindt u in het Google Maps overzicht. Dit overzicht wordt bij de start van de onderzoeksronde aangepast.

Alle vrouwen van 50 t/m 75 jaar ontvangen eens per 2 jaar een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Zij ontvangen op volgorde van postcode een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

Voor meer informatie over het bevolkingsonderzoek borstkanker of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar via 088 266 90 00. Klik hier voor het online maken, verzetten of afzeggen van een afspraak.

Archief

Laatste 3 artikelen
Bevolkingsonderzoek borstkanker start in Zaandam

Locatie onderzoekscentrum: op parkeerplein de BurchtLees meerLees meer

Bevolkingsonderzoek borstkanker start in Volendam

Locatie onderzoekscentrum: parkeerplein bij het zwembadLees meerLees meer

Bevolkingsonderzoek borstkanker start in Maartensdijk

Locatie onderzoekscentrum: parkeerterrein van voetbalvereniging S.V.MLees meerLees meer

Toon alle berichten