Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Midden-West Noord-Holland, Flevoland, Utrecht

Bevolkingsonderzoek borstkanker start in Naarden

Bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker geplaatst op maandag 8 januari 2018

Bevolkingsonderzoek Midden-West start op 23 januari 2018 met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker voor vrouwen uit Naarden. Vrouwen woonachtig in de postcodegebieden 1411 en 1412 ontvangen ongeveer 3 weken van tevoren een uitnodiging.

Het onderzoek wordt uitgevoerd in een mobiel onderzoekscentrum achter Sporthal Lunet, Amersfoortsestraatweg 16, 1411 HD Naarden. Meer informatie over de locatie vindt u in het Google Maps overzicht. Dit overzicht wordt bij de start van de onderzoeksronde aangepast.

Alle vrouwen van 50 t/m 75 jaar ontvangen eens per 2 jaar een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Zij ontvangen op volgorde van postcode een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

Voor meer informatie over het bevolkingsonderzoek borstkanker of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar via 088 266 90 00. Klik hier voor het online maken, verzetten of afzeggen van een afspraak.

Archief

Laatste 3 artikelen
Europese week van de baarmoederhalskankerpreventie

Van 21 tot en met 27 januari 2019 vindt voor de 13e keer de Europese Week van de baarmoederhalskankerpreventie plaats.Lees meerLees meer

Bevolkingsonderzoek borstkanker start in Velserbroek

Locatie onderzoekscentrum: op het parkeerterrein van winkelcentrum VelserbroekLees meerLees meer

Vernieuwd bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker van start

Op 23 januari zijn de eerste uitnodigingsbrieven verstuurdLees meerLees meer

Toon alle berichten