Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Midden-West Noord-Holland, Flevoland, Utrecht

Bevolkingsonderzoek borstkanker start in Velserbroek

Bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker geplaatst op maandag 25 juni 2018

Bevolkingsonderzoek Midden-West start op 11 juli met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker voor vrouwen uit Velserbroek. Vrouwen woonachtig in de postcodegebieden 1991, 1992, 2063 en 2064 ontvangen ongeveer 3 weken van tevoren een uitnodiging.

Het onderzoek wordt uitgevoerd in onderzoekscentrum op het parkeerterrein van winkelcentrum Velserbroek, Aurora Bastion, 1991 PL  Velserbroek. Meer informatie over de locatie vindt u in het Google Maps overzicht. Dit overzicht wordt bij de start van de onderzoeksronde aangepast.

Alle vrouwen van 50 t/m 75 jaar ontvangen eens per 2 jaar een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Zij ontvangen op volgorde van postcode een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

Voor meer informatie over het bevolkingsonderzoek borstkanker of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar via 088 266 90 00. Klik hier voor het online maken, verzetten of afzeggen van een afspraak.

Archief

Laatste 3 artikelen
Europese week van de baarmoederhalskankerpreventie

Van 21 tot en met 27 januari 2019 vindt voor de 13e keer de Europese Week van de baarmoederhalskankerpreventie plaats.Lees meerLees meer

Bevolkingsonderzoek borstkanker start in Naarden

Locatie onderzoekscentrum: achter Sporthal LunetLees meerLees meer

Vernieuwd bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker van start

Op 23 januari zijn de eerste uitnodigingsbrieven verstuurdLees meerLees meer

Toon alle berichten