Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Midden-West Noord-Holland, Flevoland, Utrecht

Bevolkingsonderzoek borstkanker start in Urk

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op dinsdag 18 december 2018

Bevolkingsonderzoek Midden-West start op 3 januari 2019 met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker voor vrouwen uit Urk. Vrouwen woonachtig in de postcodegebieden 8321 en 8322 ontvangen ongeveer 3 weken van tevoren een uitnodiging.

Het onderzoek wordt uitgevoerd in het onderzoekscentrum op parkeerterrein van het haventerrein Burg. J. Schipperkade 4, 8321 EH, Urk. Meer informatie over de locatie vindt u in het Google Maps overzicht. Dit overzicht wordt bij de start van de onderzoeksronde aangepast.

Alle vrouwen van 50 t/m 75 jaar ontvangen eens per 2 jaar een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Zij ontvangen op volgorde van postcode een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

Voor meer informatie over het bevolkingsonderzoek borstkanker of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar via 088 266 90 00. Klik hier voor het online maken, verzetten of afzeggen van een afspraak.

Archief

Laatste 3 artikelen
Bevolkingsonderzoek borstkanker start in Amsterdam-Zuidoost

Locatie onderzoekscentrum: Amstelboulevard 134-138Lees meerLees meer

Bevolkingsonderzoek borstkanker start in Grootebroek

Locatie onderzoekscentrum: parkeerterrein achter woonzorginstelling RigtershofLees meerLees meer

Bevolkingsonderzoek borstkanker start in Amsterdam Osdorp

Locatie onderzoekscentrum: op het parkeerterrein bij winkelcentrum De DukaatLees meerLees meer

Toon alle berichten